yoni-massage naplója
A naplót írjayoni-massage
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2


Napló bejegyzések

1
Mi fán terem a yóni masszázs?
Először is mi az a yóni?
A yóni szanaszkritul a női nemi szervet jelenti ahogy a lingam a férfiét. Ez utóbbi nem az én kompetenciám, így több szót nem is vesztegetnék rá! Sok hölgy műveli több kevesebb profizmussal!
Első és legfontosabb a megértéséhez, hogy a yónid ugyanolyan izmokból épül fel mint bármely testrészed. A stressz, a kellemetlen élmény ugyanolyan nyomokat hagy rajta mint a hátadon a trapéz izmodban. Csomók alakulnak ki melyek meghatározzák a mozgásod, a közérzeted és az élményeid megélését. Ezen csomók persze finomabbak, de kihatással vannak a közérzetedre. Elképzelhető, hogy egy fiatalkori rossz szexuális élmény miatt nem vagy képes élvezni igazán a szexet. Elképzelhető, hogy ezen görcsök kihatással vannak a termékenységedre stb.
A yóni masszázst nem érdemes és nem is lehet összemosni egy "happy finish"-el, mert nem az! Nem rohanunk fejjel a falnak! Felépített tervünk van amihez tartjuk magunkat! Oldjuk a feszültséget ami nem a yóninál kezdődik.
Kellemes meleg, felhomály, gyertyák, és egy masszőr, akiben maximálisan meg lehet bízni!
Nem tudunk rohanni! 60 perc kevés arra, hogy érdemi munkát végezzünk. Az inkább csak erotikus masszázs. Minimum 90 de inkább 120, 150 perc kell ahhoz, hogy célt érjünk.
Fontos tudni, hogy a yóni masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, sőt első alkalommal még kellemetlen is lehet, de megnyugtatlak, hogy nem ez a jellemző! Szinte biztos, hogy lesz orgazmusod. Nagy eséllyel multi!
Hamarosan írok még a témáról.
Addig is keressetek bizalommal. 
Szólj hozzá elsőként!
Ki kell írnom magamból. :(
Mi az ami szerintem tiszteletlenség? Sok dolog van ami az, de az egyik leglélekölőbb számomra mikor semmibe veszed az időmet! 
Azon nem háborgok, hogy a levélre nem válaszolsz. Elfogadom, hogy a férfiak többen vannak az oldalon, és  teli van a postaládád. De ha lebeszélünk egy találkozót és nem jössz el azt nem tudom hova tenni! Értem én, hogy bárkinek közbejöhet bármi! Inadba szállhat a bátorságod, rájöhetsz, hogy ezt mégsem akarod. Rájöhetsz, jobban megnézve a képeimet, hogy nem vagyok neked szimpatikus. Ilyen van! Semmi gond vele, de vedd már a fáradtságot, tiszteld már meg legalább az időmet azzal, hogy szólsz! 
Szolgáltató vagyok, egyenlőre azonban gyakorlás gyanánt,  ingyen nyújtom ezt a fajta  hirdetett szolgáltatásom. Minden vendégem maximális figyelmet kap. Nem félgőzzel unottan dolgozom. Igény szerint pszichológus, masszőr, tréner és lelki szemetesláda is vagyok abban a 90-150 percben legyen szó bármilyen masszazsról, hagyományos svéd- vagy yóni masszázsról. Az énidődért dolgozom! Hogy neked a lehető legjobb legyen!
Ha nem érkezel meg időre akkor 5 perc után felhívlak, és 15 perc múlva lemondok a találkozóról. És igen lehet még tovább fokozni a tiszteletlenséget, mikor arra sem méltatsz,  hogy felvedd a telefont! :( 
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.